Archives

  • Kluby se shodly na plánech pro příští měsíce

    Na včerejší pravidelné schůzce v aule společnosti FOSFA proběhla diskuze zástupců klubů z rodiny FOSFA Sport nad plány pro příští období.

  • Denisa Pyskatá: Jsme tu jako jedna rodina

    Trenérkou roku Klubu stolního tenisu FOSFA LVA za uplynulý rok byla na lednovém galavečeru Fosfa Sport Awards 2023 vyhlášena Denisa Pyskatá. S hlavní trenérkou mládeže zmíněného lednicko-valtického klubu jsme si povídali o její hráčské i trenérské kariéře i o tom, jak se liší fungování KST FOSFA LVA od jiných klubů. 

  • Hokej: deváťáci bojují o extraligu!

    Máte pocit, že v ulicích Břeclavi nápadně stoupl počet mládenců s blond vlasy? To budou nejspíš hráči klubu FOSFA HC Lvi Břeclav. V turnaji 9. tříd totiž postoupili do nadstavby a hrají teď o postup do extraligy. Proč si ale všichni obarvili kštice? Na to, ale nejen na to, jsme se zeptali jejich trenéra Filipa Hrbatého.

  • Vyhrajte produkty FeelEco!

    Rádi byste získali luxusní balíček ekologických čisticích produktů FeelEco pro kompletní péči o vaši domácnost v hodnotě 2000 Kč? Zapojte se do soutěže FOSFA Sport! Soutěž byla prodloužena do 3. dubna!

  • Stříbrné mladší žákyně FOSFA Lokomotiva Břeclav

    Mladší žákyně volejbalového oddílu FOSFA Lokomotiva Břeclav v neděli vybojovaly stříbro na finálovém turnaji Jihomoravského poháru 7. tříd ve volejbale dívek 2023/2024. O jejich úspěšném tažení pohárovou soutěží jsme hovořili s trenérkou Janou Šlancarovou.

  • FOSFA olympiáda břeclavských škol 2024: přípravy v plném proudu

    Druhý ročník FOSFA olympiády břeclavských škol proběhne v termínu 11.-14. června 2024 na stadionu TJ Lokomotiva Břeclav, stejně jako loni také za účasti žáků základních škol z Lednice a Valtic. Do programu oblíbeného sportovního eventu bude poprvé zařazeno judo.

  • Soudržnost týmu je víc, než postup do vyšší ligy

    Jedním z oceněných sportovců v kategorii Trenér roku byl při předávání FOSFA Sport Awards 2023 i trenér kadetek a juniorek volejbalového oddílu FOSFA Lokomotiva Břeclav Lukáš Pláteník. Povídali jsme si s ním o tom, jak se dostal k volejbalu, jak se souhrou okolností stal trenérem či proč odmítl se svým týmem postup do vyšší soutěže.

  • Volejbal: starší žákyně odehrají finálový turnaj ve Valticích

    Valtická sportovní hala bude v sobotu 9. března dějištěm finálového turnaje krajského přeboru ve volejbale žákyň. Přijďte podpořit břeclavská děvčata!

  • Žhavá novinka: Příměstský tábor FOSFA Sport!

    Příměstské tábory jsou tradiční a oblíbenou prázdninovou aktivitou. Jejich nabídku pro letošní rok poprvé obohatí příměstský tábor uspořádaný za úzké spolupráce klubů zapojených do projektu FOSFA Sport. Vaše děti dostanou šanci vyzkoušet si se svými vrstevníky řadu sportovních disciplín a strávit část léta s podobně naladěnými kamarády.

  • Břeclavští atleti nejúspěšnější výpravou na mistrovství republiky žáků

    Na víkendovém Mistrovství České republiky žáků a žákyň v hale v pražské Stromovce předvedli břeclavští závodníci, jak se na jihu Moravy dělá atletika. A že se v klubu Lokomotiva Fosfa Břeclav dělá opravdu dobře, o tom svědčí zisk šesti medailí, z nichž dobrou polovinu tvořil kov nejcennější. A tak není divu, že břeclavští atleti byli nejúspěšnější výpravou šampionátu.